Na frizerstvo gledam kao na jednu vrstu umjetnosti. Kod kipara, primjerice, materijal je kamen, drvo, glina, kod mene - kosa. 

Zainteresirao sam se, za svjetsku scenu poznatih frizerskih kuća poput Vidal Sassoon, Tony & Guy, Wella, Schwartzkopf, Loreal…

Sudjelujem na ASK Schwarzkopf Professional akademiji, u projektu Shaping Futures, kasnije i kao asistent na seminarima. Također, na godišnjem frizerskom sajmu Hairstyle News, sudjelujem kao Schwarzkopf i Indola asistent iza pozornice. Kako je Hairstyle News, okupljanje svih frizerskih brendova i kuća na jednom mjestu, na kojemu se prezentiraju domaći i svjetski trendovi, mnogo sam naučio i još više se zainteresirao za svoju struku. Daljnjim istraživanjem i napredovanjem, usavršavam svoje znanje i tehnike te postajem Edukator Stilist za Indola-u, na ASK Schwarzkopf Professional akademiji.

Moj pojam frizerstva se potpuno promijenio te shvaćam koliko je dobar frizer - zaista bitan. Frizer današnjice je potpuno drugačiji nego što se uči u školi i to je ono što želim prenijeti svim budućim generacijama koje educiram. 

Svoju kreativnost volim izražavati na natjecanjima i samitima frizera. Tako se u organizaciji Schwarzkopf Professionala, organizira OSiS+ MADE TO CREATE. Kao pobjednik u kategoriji "Žensko šišanje", dvije godine za redom, 2018. i 2019., predstavljam Hrvatsku na velikom natjecanju u Londonu. 

Život je prekratak da biste imali dosadnu frizuru.

Lovro Šprajc ( CEO)

O meni .

Dostignuća .

Keratin_Lovro_Sprajc_edukator3

EDUKATOR

2018
Keratin_Lovro_Sprajc_made-to-create_2018

PREDSTAVNIK HRVATSKE

2018
Keratin_Lovro_Sprajc_made-to-create_2019

PREDSTAVNIK HRVATSKE

2019